Nottingham Forest vs Manchester United: TV-kanal, hur och var du kan se eller livestreama online gratis 2022/2023 Carabao Cup i ditt land

Till den första delen av semifinalerna i Carabao Cup 2022/2023 kommer Nottingham Forest att ta emot Manchester United. Här kan du ta reda på hur du ser det här spelet på TV eller livestreamar det gratis i ditt land.

Nottingham Forest kommer möta Manchester United för den första delen av 2022/2023 Carabao Cup semifinaler. Här hittar du all information du behöver veta om det här spelet, inklusive hur du ser det på TV eller livestream i ditt land. I Kanada kan du följa all action i det här spelet DAZN.

Den andra semifinalen kommer att innehålla två elitserien lag med väldigt olika verkligheter. På sidan om Nottingham Forest, deras huvudsakliga mål under terminen är att behålla kategorin, något som de uppnår för tillfället. Detta är dock en oslagbar chans för dem att lägga till en drink och de vill inte missa det.

För att göra detta måste de slå dem som för närvarande är huvudkandidaterna för att vinna detta Carabao Cup. Manchester United har haft en märkbar förbättring de senaste veckorna (trots nederlaget mot Arsenal med 3-2 i den sista matchen i elitserien), angående den dåliga starten på säsongen. Nu ska de försöka vinna en titel som är så välbehövlig.

Nottingham Forest vs Manchester United: Avsparkstid

Nottingham Forest kommer att spela mot Manchester United för 2022/2023 Carabao Cup denna onsdag den 25 januari kl Stadsmark i Nottingham, England.

Argentina: 17:00
Australien: 07.00 (26 januari)
Bangladesh: 02:00 (26 januari)
Belgien: 09:00
Brasilien: 17:00
Kamerun: 09:00
Kanada: 3:00 PÅ EFTERMIDDAGEN
Costa Rica: 14:00
Kroatien: 09:00
Danmark: 09:00
Ecuador: 3:00 PÅ EFTERMIDDAGEN
Egypten: 22:00
Frankrike: 09:00
Tyskland: 09:00
Ghana: 20:00
Indien: 01:30 (26 januari)
Indonesien: 04:00 (26 januari)
Iran: 23:30
Irland: 20:00
Israel: 23:00
Italien: 22:00
Jamaica: 3:00 PÅ EFTERMIDDAGEN
Japan: 05:00 (26 januari)
Kenya: 23:00
Malaysia: 04:00 (26 januari)
Mexiko: 14:00
Marocko: 09:00
Nederländerna: 09:00
Nya Zeeland: 09:00 (26 januari)
Nigeria: 09:00
Norge: 09:00
Polen: 09:00
Portugal: 20:00
Qatar: 23:00
Saudiarabien: 23:00
Senegal: 20:00
Serbien: 09:00
Singapore: 04:00 (26 januari)
Sydafrika: 22:00
Sydkorea: 05:00 (26 januari)
Spanien: 09:00
Sverige: 09:00
Schweiz: 09:00
Tanzania: 23:00
Trinidad och Tobago: 16:00
Tunisien: 09:00
Uganda: 23:00
UAE: 12:00
STORBRITANNIEN: 20:00
Förenta staterna: 15:00 (ET)

Nottingham Forest vs Manchester United: TV-kanal och livestreaming

Argentina: Star+, ESPN Argentina
Australien: beIN Sports Connect, Kayo Sports, beIN Sports 1
Brasilien: Stjärna+
Kamerun: DStv Now, SuperSport Premier League ROA, SuperSport GOtv Football, SuperSport MaXimo 2, SuperSport MaXimo 1
Kanada: DAZN
Costa Rica:
Star+, ESPN North
Kroatien: Arena Sport 3 Kroatien
Danmark: Viaplay Danmark, TV3+ HD
Ecuador: ESPN, Star+
Egypten: TOD, beIN Sports Premium 1, beIN SPORTS CONNECT
Tyskland: DAZNDAZN1
Ghana: DStv Now, SuperSport MaXimo 2, SuperSport GOtv Football, SuperSport MaXimo 1, SuperSport Premier League ROA
Internationell: bet365
Iran: beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports Premium 1, TOD
Irland: BBC Radio 5 Live, Sky Sports Football, SKY GO Extra, Sky Sports Main Event, Sky Ultra HD, TalkSport Radio UK
Israel: Sport 1
Italien: DAZN
Jamaica:
ESPNPlay Karibien, ESPN Karibien
Japan: DAZN
Kenya:
SuperSport Premier League ROA, SuperSport MaXimo 1, DStv Now, SuperSport GOtv Football, SuperSport Maximo 2
Mexiko: ESPN Mexiko, Star+
Marocko: beIN Sports Premium 1, TOD, beIN SPORTS CONNECT
Nederländerna: Viaplay Nederländerna
Nya Zeeland: Sky Sport 7 beIN Sports, beIN Sports Connect Nya Zeeland
Nigeria: SuperSport GOtv Football, SuperSport MaXimo 2, DStv Now, SuperSport MaXimo 1, SuperSport Premier League Nigeria
Norge: V Sport 1, Viaplay Norge
Polen: Viaplay Polen
Portugal: Sport TV Multiscreen, Sport TV2
Qatar: beIN Sports Premium 1, TOD, beIN SPORTS CONNECT
Saudiarabien: TOD, beIN SPORTS CONNECT
Senegal: SuperSport MaXimo 1, DStv Now, SuperSport MaXimo 2, SuperSport Premier League ROA, SuperSport GOtv Football
Serbien: Arena Sport 2P
Sydafrika: DStv App, MáXimo 360, SuperSport GOtv Football, SuperSport Premier League, SuperSport MaXimo 2, SuperSport MaXimo 1
Spanien: DAZNDAZN 1, Movistar+
Sverige: V Sport Premium, Viaplay Sverige
Schweiz: DAZN
Tanzania:
DStv Now, SuperSport Premier League ROA, SuperSport Maximo 1, SuperSport GOtv Football, SuperSport Maximo 2
Trinidad och Tobago: ESPNPlay Karibien, ESPN Karibien
Tunisien: beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports Premium 1, TOD
Uganda: DStv Now, SuperSport Premier League ROA, SuperSport GOtv Football, SuperSport MaXimo 1, SuperSport MaXimo 2
Förenade arabemiraten: beIN Sports Premium 1, beIN SPORTS CONNECT, TOD
Storbritannien: Sky Sports Football, BBC Radio 5 Live, Sky Ultra HD, TalkSport Radio UK, Sky Sports Main Event, SKY GO Extra
USA: ESPN+

I relation :  Hur man hämtar ett beslagtaget fordon i GTA 5
Moyens Staff
Moyens I/O Staff har motiverat dig och gett dig råd om teknik, personlig utveckling, livsstil och strategier som hjälper dig.