Se Australien mot Ecuador online i USA: TV-kanal och livestreaming 13

Se Australien mot Ecuador online i USA: TV-kanal och livestreaming

Australien kommer att spela mot Ecuador i en internationell vänskapsmatch 2023. Här kan du ta reda på när, var, vid vilken tid och hur du kan se eller livestreama det här spelet i USA.

Australien och Ecuador kommer att möta varandra i vad som kommer att bli en Internationellt vänskapsmatch 2023 match. Här kan du hitta allt du behöver veta om det, till exempel när, var, vid vilken tid och hur du kan se eller livestreama det online i USA.

Det kommer att vara en match mellan två lag som försöker starta en ny process som överträffar vad som gjordes i den tidigare. På den lokala sidan kommer de från att ha det bra världscupen i Qatar. De nådde åttondelsfinal, efter att ha slutat tvåa i en grupp där de inte var favoriter, och sedan förlorade de mot Argentinasom senare skulle bli mästare.

I fallet med Ecuador, hade de ett deltagande något under förväntningarna. Efter deras seger över Qatar och oavgjort mot Nederländernade räckte med oavgjort mot Senegal för att gå till nästa omgång. Till slut skulle de elimineras av afrikanerna. Däremot har de ett ungt lag som säkert kommer att spela en världscupen återigen i hopp om att förbättra det som gjordes 2022.

När kommer Australien mot Ecuador att spelas?

Denna internationella vänskapsmatch mellan Australien och Ecuador som kommer att äga rum på CommBank Stadiumi Sydney, Australien kommer att spelas detta Fredagen den 24 mars klockan 05:00 (ET).

Australien vs Ecuador: Tid för stat i USA

ET: 5:00 PÅ MORGONEN
CT: 04:00
MT: 03:00
PT: 02:00

Hur man ser Australien vs Ecuador

Australien och Ecuador kommer att spela detta internationell vänskapsmatch och den kommer att sändas i USA på: ESPN +.

I relation :  Hur man laddar ner och använder Apple Maps offline på iPhone och iPad